Newsfeed

Rúnaláng: With tribal drums and ancient instruments.

Rúnaláng - Gracefully Through Daydreams

Today experimental epic tribal music from Hungary. The first release from the Hungarian band Rúnaláng (meaning: runeflame) is out now and  if you like Danheim, Wardruna, Heilung, give it a try! Gracefully Through Daydreams last for only 9,13 minutes but is an very interesting and exciting music.

Rúnaláng is not about traditions or history, but an emotional and atmospheric journey through music. Tribal drums and ancient instruments are just the fundamental of the music, which become full and epic by using symphonic and other elements.

Tracks on Gracefully Through Daydreams:

1. Look Deep Within (0:00)

2. Inner​-​world Treasure (4:14)

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*