Newsfeed

Mobius: Creating original music they are proud to call their own….

Mobius -Make The Promise

The album Make The Promise from Moibus contains only four songs, but two very long songs, one long and a song at 5,25 minutes.

Mobius embarked on their musical voyage of discovery as a cohesive Band in 2020. But their origin goes back to when the members grew up listening to a variety of genres that played an influential role in shaping their paths and ultimately led them together. As Mobius, they have found their signature sound, and offer something unique by creating original music they are proud to call their own. The band is the immersive, inspired, creative amazing Mobius.

Tracklist:

1. Odyssey (19:07)

2. Rain Another Day (17:59)

3. So They Tell Me (10:17)

4. Spider (5:25)

Total Time 52:48

Line-up:

Tim Newcombe – Keyboards

Alistair McCaig – Bass

Andy Clifton – Drums, Percussion

Andy Hughes – Vocals, Guitars

Mobius, music news, England, Tim Newcombe, Alistair McCaig, Andy Clifton, Andy Hughes,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6256 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*