Newsfeed

Living Wrecage: With an anthem for anyone who embraces the ups and downs that life throws at you….

Breaking Point- One Foot In The Grave

Living Wrecage has members from Anthrax, Death Ray Vision, Shadows Fall, Let Us Prey and their debut EP contains three tracks.

  One Foot In The Grave

  Mark The Days

  Breaking Point

Living Wrecage is the new modern metal powerhouse and the song One Foot In The Grave is a song that would be the anthem for anyone who embraces the ups and downs that life throws at you, no matter how difficult. We felt a simple performance video that encompasses the raw energy of the track was the best way to get that point across.

The collector’s debut EP from Living Wrecage, One Foot In The Grave, contains three tracks that show off the soon-to-be-renowned collective’s blasts of melodic, over-driven power, and is available now as a limited-edition CD at www.smarturl.com/livingwreckage while both singles are on digital platforms. The band’s first single Breaking Point – described by Revolver as «a throwback rager that sees Donais and LeBreton shredding their hearts out while Gard showcases his John Bush-esque pipes» – was revealed earlier this year through a music video.

The power of Living Wreckage will be further unleashed at upcoming live performances in the fall throughout New England. In addition to a headlining performance on Oct. 2 in Easthampton, Mass., the band will also perform as direct support for Buckcherry on Nov. 2 in New Bedford, Mass.

The as-yet-untitled debut album from Living Wreckage – produced and engineered by Shane Frisby (Unearth, Bury Your Dead), and mixed by Pete Rutcho (Revocation, Falling in Reverse) – will be released early next year. More information on the album and additional live performances by the band will be unveiled in the weeks to come by M-Theory Audio and at www.facebook.com/livingwreckage.

Living Wrackage line-up:

 Jeff Gard (vocals)

Jon Donais (guitars)

Matt LeBreton (guitars) 

Matt Bachand (bass)

Jon Morency (drums)

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6256 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*