Newsfeed

Burntfield: Prog and tulips from Amsterdam.

Burntfiield – Trust In You

A lyrics in a song talks about Tulips From Amsterdam, but there is obviously also Music From Amsterdam.The third – and final – single from the Impermanence album from the band Burntfield was released some days ago.

Burntfield offer progressive alternative rock – melodic, atmospheric and emotionally charged, and the new album Impermanence out eleven days ago!

An Amsterdam-based rock combo Burntfield were founded in 2012 by the frontman / guitarist / singer Juho Myllylä from Helsinki. After changing the line-up by themselves, they’ve gigged around their new home town Amsterdam. In 2013 their debut ep titled Organic Waves followed by Hereafter full-length debut album in 2018.

was released, and they’ve worked for their debut full-length album in 2017.

1. Empty Dream (3:31)

2. Back Again (3:46)

3. Trust In You (3:25)

4. Something Real (3:48)

5. The Light (5:34)

6. Thank You for Everything (3:03)

7. Impermanence (9:10)

8. Everything Will Change (3:47)

Total Time 36:04

Line-up / Musicians

– Juho Myllylä / vocals, guitars

– Maarten Vos / bass

– Steven Favier / drums

With:

– Arttu Vauhkonen / keyboards

– Heikki Neuvonen / keyboards (3)

– Veera-Selina Lajoma / vocals (4)

– Topias Kupiainen / strings & sound effects (5,8)

– Juho Myllylä / blockflutes (1)

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6719 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*