Newsfeed

Frau Fleischer: From industrial metal to pop rock and cabaret.

Frau Fleischer - Baby I`m Free

Frau Fleischer is FFO: Metallica, Lady Gaga and David Bowie‌  and they have a new album, When The Sun`s Down and the track Baby I`m Free,

Album: When The Sun’s Down

Tapping into wildly different kinds of music, from industrial metal to pop rock and cabaret, the product of the Frau Fleischer project has become more and more refined. Aggressive and rough but glam and theatrical, the sound can be raw but always remains chic. And that sound will surely make you dance with When The Sun’s Down which is set for release on November 23rd via Sliptrick Records.

As a journey through the pains of a body, Frau Fleischer is screaming loud vengeance to the violent rapists of the soul, that everywhere around us are trying to break us down. Like the sound of a steak thrown heavily on a white canvas, we must bleed out the darkness to reach the dancing floor and, together with you, transform this pain into our own powerful cry. Sexually tasty and like the beat of a rotten hearth, the music of Frau Fleischer will make you to stand up and dance energetically, freeing your mind from the harshness of every day’s life.

The Butchery has opened its doors, freaks and folks we are ready for this experience, are you?

Track Listing:

01. Sacrifice | 02. Holy Crown | 03. Piece of Meat | 04. Baby I’m Free | 05. Infierno | 06. Bagarre | 07. Bloody Curls | 08. A Boy Was Shot | 09. Bad Girl

Frau Fleischer are:

Gabriel Daimon – Vocals | Gregory Lambert – Guitar | Franz Schultz – Electronics  ‌  ‌  ‌  ‌  ‌ 

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*