Newsfeed

Weight Of Emptinesss: With live video concert….

Weight Of Emptinesss -  En Vivo En Warehouse

Weight Of Emptiness have released live video concert. Chilean doom/death metal band  Weight Of Emptiness released their video concert En Vivo En Warehouse. The show was recorded without an audience at Warehouse Studio in Santiago, capital of Chile, on November 14, 2020 and was broadcast live via streaming for all who bought the advance ticket online.

 The hour-long show contains the best of . their albums Anfractuous Moments For Redemptio and Conquering The Deep Cycle, the latter winner of the Escuchar Award 2021, for Best Extreme Metal Album. In addition, the band presents the song Defrosting, which will be part of the next album that the band is preparing.

Weight Of Emptiness was formed in 2015 in Santiago, Chile and they have released two full-length albums. At present the band is formed by Alejandro Ruiz in vocals, Juan Acevedo and Alejandro Bravo in guitars, Mauricio Basso in drums and Mario Urra in bass.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7174 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*