Newsfeed

Flowers Of Flesh: With some unexpected parts of light.

Flower Of Flesh – Flowers Of Flesh

American blackened sludge one-man metal band Flowers Of Flesh released their new self-titled EP. The release was mixed and mastered at Apothecary Sound by Tim Nyss, who also played session drums and bass and did the art. Francois  Boyenval also contributed to the sessions cello on the last track. Bandcamp.

Flowers Of Flesh was formed in 2021 at Cleveland, Ohio by Jake O’Brien (guitar/vocals) who has influences by Scott Walker and Lee Ranaldo as well as movies and soundtracks.  The music is very aggressive, and right in your face, blackened but with glimpse of some unexpected parts of light!

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*