Newsfeed

Rage In My Eyes: Incorporating elements of Milonga!

Rage In My Eyes - Spiral

Friday, October 15th, Brazil’s Rage In My Eyes released their new Ep Spiral. The band plays power metal/heavy metal and are FFO Blind Guardian, Helloween and Symphony X. The track And Then Came The Storm ,

The band sets itself apart from other metal acts by incorporating elements of Milonga (folk music from southern South America) to their music.

Some might be familiar with the band as they have opened for Iron Maiden in Brazil and released their highly praised 2019 album Ice Cell.

But you may also know them from their previous band name as Scelerata when they were Paul Di’Anno’s backup band for Brazilian tours and had a 16-year history under that name where they released three full-lengths before changing to Rage In My Eyes in 2018.

Track List:

1.            Farewell               01:32    

2.            And Then Came The Storm           05:01    

3.            Dare To Defy      03:40    

4.            Spark Of Hope   05:06    

5.            Spiral Seasons   03:54    

Line-up:

Pedro Fauth       Bass

Francis Cassol    Drums

Magnus Wichmann         Guitars

Jonathas Pozo   Vocals

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6256 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*