Newsfeed

Trust Us: It’s raw, loud and beautiful!

Trust Us - Pharaoh

In his first presidential proclamation, George Washington designated November 26, 1789 as a Day of National Thanksgiving. November 26 significant news events for this day include 1922 Archaeologist enter King Tut’s Tomb. Finally on the mentioned day the new and very exciting experimental postrock/prog band Trust Us released the single Pharaoh via Apollon Records.

Trust Us enters the music scene with melodic and energetic vocal and guitar melodies accompanied with heavy, fuzz and sonorous driven riffs.

The first single Pharaoh, from their debut album due released in march 2022, really sets the scene for what’s to be expected from the trio.  It’s raw, loud and beautiful. Trust us is a new Alternative Post Rock band from Bergen, Norway. The music has a past in well-known and clever band as Major Parkinson, Ribozyme and Krakow.

Line-up:

Drums: Cato Olaisen ( Ribozyme, Ex- Major Parkinson)

Bass: Bård Kristinson ( Ribozyme)

Guitar/Vocals: René Misje ( ex-Krakow)

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*