Newsfeed

Inn Vinegar: Bringing exploratory and intriguing original.

Inn Vinegar - Pastel Places

Inn Vinegar is Jazz influenced multi-genre vocal/guitar, bass, piano, drum quartet from Charleston, Sc consisting of McCarthy Fitch, Alex Brouwer, Misha Pekar and Jesse Shafer.

Inn Vinegar is a four-piece original music group from Charleston, SC. All members are current students or graduates of the College of Charleston. Likewise, all members of Inn Vinegar were in the college’s primary jazz combo in 2020-2021 and were nominees of the Charleston City Paper’s Jazz Artist of the Year in 2021.

 Inn Vinegar prides themselves on bringing exploratory and intriguing original music to the Charleston area. With diverse musical backgrounds, Inn Vinegar fuses a wide variety of musical elements including folk, punk, jazz, metal, electronica, classical and beyond. After 5 years of preparing the perfect album, the group is extremely excited to release their music to the world.

Tracklist:

1. Friendship Cemetery (5:01)

2. Evergreens (4:56)

3. Threw It On The Floor (4:06)

4. Pastel Places (3:28)

5. Something About A Hero (2:00)

6. Cute Little Box (5:59)

7. Downtime (2:45)

8. Time Will Wait (6:09)

9. Lifeboat (7:01)

10. Ponder (7:35)

11. Too Far (3:34)

Total Time 52:34

Links:
Facebook
Streams

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*