Newsfeed

Sainted Sinners: Music through ROAR…..

Sainted Sinners – Against All Odds

Sainted Sinners present their new official video for the single Against The Odds. The track is taken from the band’s upcoming album Taste It that was released on November 26, 2021 via ROAR! Rock Of Angels Records!

Music by Frank Pané, Ernesto Ghezzi & Jack Meille

Lyrics by Jack Meille

Video produced, directed and edited by Frank Kollbi / Musikclip Swiss. The track One Today,

Model: Kim J. Haselbach

Light: Olly Vogt. The track On & On,

Sainted Sinners are:

Vocals – Jack Meille

Guitars – Frank Pané

Keys – Ernesto Ghezzi

Drums – Berci Hirleman

Bass – Rico Bowen

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*