Newsfeed

Act Of Creation: Staged by Sascha Grethman and SG Videoworks…..

Act Of Creation – Sector F

Almost exactly one year ago, on 16 October, the Act Of Creation album The Uncertain Light was released. As with many other bands, this fu**ing pandemic has, well, not thwarted some of the band’s ambitious plans, but at least made them much more difficult and postponed them.

To make the best out of the situation and the year, the guys around frontwoman Jess present with Sector F a brand new video clip, which was impressively staged by Sascha Grethman and SG Videoworks. The album with its 10 merciless melodic death metal steamrollers is of course still available. At the band itself, at the MDD Shop, at your local dealer, and on the download and streaming platforms of your choice.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*