Newsfeed

Robe: With Socratic philosophy, methodical dialogue…..

Robe - Mayéutica

Mayéutica is the fourth album from the Spanish seven-piece band Robe. Mayéutica translated is Maieutics and in Socratic philosophy, methodical dialogue by which the interlocutor who is questioned discovers the truths for himself.

Tracklist:

1. Interludio (3:11)

2. Primer movimiento: Después De La Catarsis (8:57)

3. Segundo Movimiento: Mierda De Filosofía (4:46)

4. Tercer Movimiento: Un Instante De Luz (10:34)

5. Cuarto Movimiento: Yo No soy El Dueño De Mis Emociones (14:51)

6. Coda F https://www.youtube.com/watch?v=u-O5X_KT0sQ&list=PLoPvl178pqqpvo7EVKBAXv_98vrtGlSNZ eliz (1:30)

Total Time 43:49

Line-up:

Robe aka Roberto Iniesta Ojea: vocal, guitar

Alvaro Rodriguez Barroso: Piano, Hammond

David Lerman: bass guitar

Carlitos Perez: violin

Lorenzo Gonzalez: vocal

Alber Fuentes: drums

Woody Amores: guitar

Link:
Homepage

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*