Newsfeed

Shot Down Twice: With new, powerful, anthem style song!

Shot Down Twice – Talk To Me

Talk To Me is the first single off of the self-titled EP by Shot Down Twice – coming January 21st, 2022.

The band comments: «This our first single and our new, powerful, anthem style song. We feel this song shows that we are loud, wild, and wickedly angry. Take a listen, sing along… if you dare!».

Music video directed by Alexander Ciprian. Album Recorded at Monolithic Productions w/ Tyler Williams. Special Thanks to Dakota Tavern, Galen Weir, Fernando Villalobos for helping us out in a pinch!

Tracklisting of Shot Down Twice:

By Design

Talk To Me

At A Loss

Long Haul Blues

Undermine/Overthrow

Goddess Of The Sun

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7182 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*