Newsfeed

Ouija: Greeting from Apain…..

Ouija - Selenophile Impia

Greetings from Spain said the singer Jose Ramon Gonzales from the band Ouija as he wanted us to write about his band. Selenophile Impia is the new EP with three track from Ouija

  1. Selenophile Impia 07:07
  • Kberoros … Like Hell Dogs 04:21
  • Therianthropis Involution 07:36

Ouija is a band with scary melodies and with atmospheric elements contrated with wild speed and riffs. The album sounds old school but in a good way, and the album is solid and well created. Many black metal fans would enjoy the band`s fair amount of melodic sense and good instrumentaton skills. 

Line-up:

Map – guitars

Midgard – vocals

Shogoth – bass

Labelua – drums

JM101 – guitars

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6691 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*