Newsfeed

Amon Sethis: With the whole story of Nitocris…..

Amon Sethis - Part 0: The Queen With Golden Hair

Full of oriental and epic inspiration, Part 0: The Queen With Golden Hair is often described as a possible cinematic experience if you just close your eyes, listen and imagine. Recorded, mixed and mastered between 2019 and 2020 by Eliott Tordo at Suntzu Records. The track Osiris Good Of The Dead,

Influences for the album are this very nice quartet Dream Theater, Symphony X, Evergrey, Queensryche.

A new adventure begins the band Amon Sethis. It takes shape in the past, at the time of Nitocris, mother of the pharaohs Amosn sethis and Atervis. So, on this album, Amon Sethis sets the whole story of Nitocris, the queen with golden hair to music. Powerful, varied, sometimes captivating, the musical and visual experience championed by Amon Sethis leaves few people indifferent. The track Desert Storm,

Amon Sethis, the serpent God …

An ambitious project built around the concept of the 7th dynasty of the Pharaohs, Amon Sethis sets to music the initiatory journey of the hero Ateravis through ancient Egypt.

An exceptional musical universe. to discover!

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6243 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*