Newsfeed

Arts: Recording and mixing was fun!

Arts - Find A Way

Arts from Lidköping in Sweden was formed in 2008 by Stefan Sahl, Dan Berglund and Jessica Jonevad Bonté . In the fall of 2010 Jonas Kjernald came and the band gained energy. They did some local gigs before Jonas Kjernald had to leave due to family, work and horses.

The band moved on with Mathias Kihlberg and Torbjörn Holm to do local gigs but also with Alex Carpani Band and David Jackson from Van Der Graaf Generator in Gothenburg before taking a break.

2018 the four founders got together to see what could be done with the recordings. It was a good reunion and the project took off. The band enjoyed being together. Recording and mixing was fun. They agreed on writing new music. So a second album entitled Find a Way was released some weeks ago.

Tracklist:

1. In Search Of Ignorance (10:36)

2. Find A Way (7:44)

3. Psychedelic Rendezvous (9:57)

4. Try To Be You (5:34)

5. Blind Alley (6:49)

6. Yearning (3:45)

Total Time 44:25

Line-up:

Stefan Sahl – Vocals & Bass

Jessica Jonevad Bonté – Guitars & Vocals

Dan Berglund – Drums & Percussion

Jonas Kjernald – Keyboards

Link:
Homepage

Om Ulf Backstrøm (6256 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*