Newsfeed

Coffin Creep: With songs that trek all over the rotten death metal swamp.

Coffin Creep - Holes, Spaces & Voids

Coffin Creep album Voids, which was released on October 29th from Grind To Death Records. Swedish death metal straight from the sewers of Malmö! Autopsy meets Corpsessed, Dismember, Entombed and even the mighty Black Sabbath for a party and this is the end result.

Coffin Creep is as mentioned above a band from Malmö, Sweden, and they were formed in early 2014 that plays raw and heavy death metal with lyrics about necrophilia, horrors, and death. The DIY-mentality within the band results in self-produced demos, with songs that trek all over the rotten death metal swamp.

Tracklist:

Holes, Spaces & Voids

Haze Of The Void Witch

Molded By Wicked Disgust

Iron Whiskey

Funeral

Sepulcher Enigma

Out Of The Necrofogs

Come Malignant Ghouls

Puking Necrophilia II

Nekropolis

Line-up:

Ed Guchia (bass)

Padde Holmgren (drums, vocals)

Mattias Steve Weltz (guitars)

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6696 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*