Newsfeed

Stalker: Signed a 4- year recording deal!

Stalker - Pain

Pain is the 2nd single from Stalker`s upcoming self-titled album Stalker which is due for release on the 2nd of February, 2022 via Wormholedeath worldwide.

Formed in 2020 out of Covid-19 pandemic boredom these guys decided to record a diverse metal album. Stalker signed a 4- year recording deal worldwide with Wormholedeath records.

Line Up:

Michael Storck – Lead vocals

(Rising Force, Critical Mass (US), Neon Rose, Paradise (Sweden), Creozoth (US), Masque of Art(Sweden).

Nalle Påhlsson – Bass/backing vocals

(Easy Action, Therion, Treat, Zan Clan, Vindictive, Randy Piper, Brian Robertsson etc).

Dragan Stankovic – Guitar

(Long time friend of Michael, songwriter, and sessionplayer).

Björn Höglund – Drums

(Easy Action, and drummer on several albums for Therion etc).

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6730 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*