Newsfeed

Fullminator: With an epic fusion of sci-fi, speed and sheer creativity.

Fullminator - Cyberpathic

Ex-Intergalactic warlords cloned from the evil cosmic conquer Colonel Roach to better fulfil his crusade of universal dominance, have successfully concealed their identity as the crossover thrash metal band, Fullminator.

Having escaped through a prototype dimensional portal called the Nexus, they appeared in the streets of Puerto Rico in the year 2016 and have remained ever since.

«We at Fullminator want to present to you our latest single Cyberpathic all the way from the year 2078, punch deck and get ahead of the simulation! ».

The new single, Cyberpathic, was inspired by the cyberpunk aesthetic and themes of William Gibson’s Neuromancer and The Matrix trilogy. A mash-up of fictional and factual political theories is paired up with the melodic fun, along with the style of the streets of Chiba City and the fast pace of a speed-fueled run through cyberspace. Cyberpathic explodes into life with energetic instrumentation, delicious distortion and powerful percussion.

Fulminator are a powerhouse of hard-hitting metal with a galactic twist. Effects and electronics emerge through the immense thrash sound adding a theatrical punch of personality. If you were born before 2000 you may catch the throwback to the early era of the internet. Intricate guitar leads, aggressive vocals and utter full-throttle enthusiasm makes for a thrilling listening experience.

 Fulminator deliver an epic fusion of sci-fi, speed and sheer creativity. The outfit have produced a release that will appeal to thrash lovers and space travellers alike. It’s loud, with a pace close to lightspeed and utterly fun.

Fullminator is:

Lord Gartallax – Drums

Enforcer Blowmiux – Bass

Cyber Zurrfex – Lead Guitar

Master Kiununtrux – Rhythm Guitar

Reptilian Deluxe – Vocals

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6811 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*