Newsfeed

Black Violence: With a powerful shock of hard’n’heavy!

Black Violence – Bloody Bride

The track Bloody Bride is the single taken from Black Violence upcoming album Extinction Control due for release on 12 November. 2021 via Wormholedeath worldwide. Their music is a powerful shock of hard’n’heavy, the epicenter of their musical earthquake is Europe. The track Bloody Bride

Influenced by the aggressive mood of the alt metal and the lines of hard rock, the band offers a very personal sound, with industrial, pop rock and blues, which, with the intent of moving its steps forward, is able to make treasure of the past. The track Death Of Valley,

Their music is a powerful shock of hard’n’heavy with a aggressive mood of the alternative metal and the lines of hard rock. The band offers a very personal sound, with an amalgam of pop, industrial,and blues, which, with the intent of moving its steps forward, is able to make treasure of the past.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*