Newsfeed

Patroness: Aims to translate the emotion of despair and feeling lost.

Patroness - ?

Necktwister is stoked to announce the addition of Patroness to the Necktwister family for the release of their debut album in 2022 and for booking support.

 Patroness is a blackened doom metal band from Belgium (Antwerp), founded in 2019. They released one EP, named Pyre in 2020 before signing to Necktwister in 2021. With their dark, blackened metal, Patroness aims to translate the emotion of despair and feeling lost in this world into meaningful, thought out songs.

Patroness doesn`t belong to one genres and they offers a amalgam of sludge metal, black metal, doom metal and pure mayhem, and a very high level of doom inspired black metal.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6687 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*