Newsfeed

Everlust: With melancholic and romantic music.

Everlust - Diary Of Existence

Everlust is a gothic rock / melodic metal band from Riga, Latvia, founded in 2014. Their music can be described as melancholic and romantic. They sing about love, passion, heartbreak, misery, death. Besides, they are the only active gothic band left in the Baltic region at the moment, with strong influence from bands like Draconian, Theatre Of Tragedy, Charon, Paradise Lost, Sentenced, Lacuna Coil, Trees Of Eternity and more. The track Alone from the album Diary Of Existence out via Wormholedeath worldwide.

Band about the song and video Alone:

«The song is about an existential crisis, when the person assumes that he/she is a very small moment in time. Also this song is about unanswered feelings. Nothing hurts more than being ignored by the person you love and crave attention. The video shows Kate feeling abandoned by the other band and the parallel story tells us how destructive these feelings can be«..

With this video we want to thank all our fans and wish to spend Christmas with loved ones and never be alone. Merry Christmas and Happy New Year! Yours, Everlust. The track Land Of Dreams,

Line-up:

Kate Brown – vocals

Vlad Pucens – solo guitar, vocals

Max Reksna – rhythm guitar

Alex Shangin – drums

Pavels Savins – bass

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*