Newsfeed

Sleigher: Present Seasons Greeting In The Abyss.

Sleigher – Seasons Greeting In The Abyss

Members of Haken, Dream Theater, Protest The Hero, Cradle of Filth and Inhuman Condition have ventured south of Lapland for this festive version of a Slayer classic. Seasons Greetings In The Abyss combines the music of Slayer with sleigh bell celebration, with alternate lyrics penned by artist and illustrator Dan Goldsworthy (Accept, Alestorm and Sylosis) and Charlie Griffiths of Haken, who also both take on guitar duties.

Vocals are delivered by Canadian croon-maestro Rody angel of breath Walker of Protest The Hero and tuba (yes tuba!) is supplied by Haken drummer Ray nin blood Hearne. Cradle of Filth’s Dani-el‘awaits.

 Firth and Inhuman Condition drummer Jeramie Klerry’Kling fill out the core-ensemble and special guest Jordan captor of synth Rudess shows no mercy with a face mashing keyboard solo. Griffiths had this to say about the collaboration: «Injecting this song with some Christmas cheer worked better than any of us expected!

Apparently Jeff Hanneman loved Christmas, so hopefully he would approve of our tribute and I hope we help to spread some musical merriment during yet another Christmas of uncertainty in the pandemic abyss. Thanks to all the guys for joining in with the fun and to Scott Atkins for mixing! Eternal gratitude to the all the members of Slayer and we wish everyone a Merrytory Yuletide! » – Haken

Om Ulf Backstrøm (6256 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*