Newsfeed

Soulspell: Soulspellized version of My Life Is Going On.

Soulspell – My Life Is Going On

I really, really enjoyed the Netflix series La Casa De Papel (Paper House). Soulspell special tribute to one of our favorite series: La Casa De Papel – My Life Is Going On (Cecilia Krull)

Brazilian heavy metal project Soiulspell just released a new single, a cover of My Life Is Going On,  the theme song of the TV show La Casa De Papel. The single is available on the usual streaming platforms.

Soulspell founder Heleno Vale comments on the new single:

«We are all huge fans of La Casa De Papel and we decided to do a tribute to the series, all the actors and Cecilia Krull with a Soulspellized version of this great song. Hope you like it!”

These musicians contributed to this single:

Filipe Oliveira – vocals

Talita Quintano – vocals

Daniel Guirado – bass

Fábio Caldeira – keyboard & backing vocals

Heleno Vale – drums

Sergio Pusep – guitar

On previous releases, Soulspell have also co-operated with vocalists and musicians like Fabio Lione (Angra, Rhapsody), Blaze Bayley (ex. Iron Maiden), Timo Kotipelto (Stratovarius), Andre Matos (ex. Angra, Shaman), Markus Grosskopf (Helloween), Kiko Loureiro (Megadeth, ex. Angra), Tim Ripper Owens (ex. Judas Priest), Ralf Scheepers (Primal Fear), Michael Vescera (Obsession, ex. Yngwie Malmsteen, Loudness) and many more.

Soulspell have a strong international following with four full-length albums released worldwide and over 6 million views on their music videos on YouTube.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6687 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*