Newsfeed

Our Man In The Bronze Age: Back from hiatus…..

Our Man In The Bronze Age - Hexed Endeavours

Our Man In The Bronze Age have returned from a five years hiatus and recently they released the album Hexed Endeavours. Our Man In The Bronze Age purveyors of sonic excess and experimental post-rock. Our Man In The Bronze Age have some similarities with band as Red Fang and Red Sparrows. The band deliver much delicate piano, and many beautiful calm but creative songs. The new album lasts for more than an hour, and there are plenty with very exciting small and gorgeous details. The band is passionate and the songwriting is top-notch. 

Tracklist:

1. Intro (The Rise Of Bronze) (1:36)

2. The Fall Of Athens (3:12)

3. Midnight Lovers (4:38)

4. Cramphands (5:13)

5. Black Widow (4:11)

6. Ramblings (8:49)

7. Brutus (5:23)

8. Bill Odyssey (6:39)

9. Hexed Endeavour (6:30)

10. Coma Haircut (5:39)

11. Out Of Beginning (5:21)

12. Two Square Meals (6:15)

13. She (6:47)

Total Time 70:13

Line-up:

Tom Platt – Drums, Vocals

Jonathan Muston – Drums, Keys, Vocals

Graham Hulbert – Guitars, Vocals

Andi Jackson – Bass, Vocals

Justin Hodges – Guitars

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6687 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*