Newsfeed

Shizzura: Mixing the western style of metal with an eastern approach.

Shizzura - Ronin

Raised by the leaders of the second wave of nu-metal and nurtured by the highly facetted Japanese rock and metal scene, we formed Shizzura back in 2011.

Our musical style is heavily influenced by our mentors and their sound direction. Heavy guitars, hard hitting drums, and lyrics in English as well as in Japanese; mixing the western style of metal with an eastern approach to the same genre, we created our own.

Over the last years we released a number of singles and improved our musical knowledge to challenge ourselves.

Ronin by the band Shizzura is due for release on November, the 12th 2021 via Wormholedeath worldwide.

Track list:

1              Intro                      02:15

2              Nishibi                  07:02

3              Conquering the Nisshin Maru                      04:07

4              The Hell in My Eyes                          05:25

5              Caustic                 04:38

6              Dead God City                    04:19

7              Witness Your Sins                             05:00

8              Boku No Kurai Mirai                        04:09

9              My Villain                            05:24

10           The Declaration                03:42

11           Underneath                       02:42

12           Venom                 02:58

13           Your Blinded Eyes Can’t See Us                  05:01

14           Secrets                 05:02

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*