Newsfeed

Elf Queen: Inside you hear the searing sounds of siren song.

Elf Queen – Glory To The Brave

The first lyric video from our upcoming debut album Glory To The Brave from the band Elf Queen.

On a dark, dusty, desert highway on the road to Hel stands a Tavern, called the Orcs Head. Inside you hear the searing sounds of siren song- the voice of Kelsey, the queen of the Elves in exile. Next to her stands her chief advisor and the only surviving member of her court, kindly Uncle Hauk. Together they play the songs of their people, the songs of love, of loss, of fire and death and magic and life and war. Kingdoms may fall, but the songs always remain…

Released October 31, 2021

Kelsey – vocals

Uncle Hauk – guitars, backing vocals, keys and programming

Those loyal to the Queen:

Chuck Peterson -drums

Dylan Cronin – bass

Tor Cronin -flute

Giovanna Moraga Clayton – cello

Soli Jones -oboe

Track list:

1. Forever Ain’t Over 03:48

2. In the Mirror 05:20

3. Tonight 03:39

4. Gone 05:01

5. Flood 07:14

6. Count My Blessings 05:06

7. The One 04:07

8. Queen of the Silver Mountain (Homage a Dio) 04:05

9. Glory to the Brave 07:36

All songs written and produced by Hauk, published Baldur Rising Music SESAC

Recorded at Cave Studios Encino, California

Vocals recorded at Steady Studios Burbank, California engineered by Gavin Ross

Drums recorded by Jaeme Starchild at The Artist Collective, Hartford Connecticut

Mixed and Mastered by Hauk

Artwork by Daniel Gonzalez

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*