Newsfeed

ExistenceVoid: With a plunge into nihilism and an exercise in overcoming manifestation of its time.

ExistenceVoid - Anatman

Existence: Void, the musical endeavor, emerged in the year of 2010 as an inevitable manifestation of its time. Conceptually, it is a plunge into nihilism and an exercise in overcoming – an inflammation to cleanse a wound. The debut record Anatman released in a partnership between Nox Liberatio Records and Gruesome Records. Two advance singles have been released: Sword Of The Overman and Metamorphosis Of Man. Later, an official video for the song Old Saint premiered on the Nox Liberatio YouTube channel.

Four experienced musicians from Coimbra, Portugal comprise this musical endeavor. Their other works consist of passages through bands such as Destroyers Of All, Terror Empire, Grimlet and Antichthon amongst others.

Tracklist:

1. Tome Of Void

2. Eternal Recurrence

3. Paragons Of Fury

4. Sword Of The Overman

5. Old Saint

6. Resplendent Sun

7. Metamorphosis Of Man

Line-up:

João Dourado: Drums, samples & orchestrations

Diogo Ferraz: Guitars

Alexandre Mendes. Vocals

Filipe Gomes: Bass

ExistenceVoid, music news, Portugal, Nox Liberatio Records, Gruesome Records, Destroyers Of All, Terror Empire, Grimlet, Antichthon, João Dourado, Diogo Ferraz, Alexandre Mendes, Filipe Gomes,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*