Newsfeed

Lucid Lynx: Ecstatic psychedelic prog band!

Lucid Lynx - Mantaro

Lucid Lynx states, «We’re ecstatic to announce our long awaited sophomore album Mantar is out everywhere now!». The band is hailing from Boston Maccahuset and plays psychedelic prog.

Tracklist:

1. Lead Me Towards The Sky (4:17)

2. Happiest Day, Happiest Hour (6:30)

3. Nothing To Find (3:39)

4. Traces (5:33)

5. Open Earth (5:04)

6. With Reference To The Sun (6:23)

7. One Last Time (4:42)

8. Mantaro (9:52)

Total Time 46:00

Line-up:

Charlie Cassells – Drum Kit, Hand and Bell Percussion, Theremin

Dimitri Katsanevas – Bass, Keys, Vocals

Billy Paulsen – Guitar, Keys, Vocals, Bass

Noah Dail – Guitar, Vocals

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6227 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*