Newsfeed

Celdweller: With influences from doom metal, drum & bass with vinyl scratching, djent guitars, and aggressive vocals.

Celdweller -Blind Lead The Blind (Toronto Is Broken Remix)

The track Blind Lead The Blind (Toronto Is Broken Remix)

Los Angeles, California – Taking the original’s influences from doom metal, drum & bass with vinyl scratching, djent guitars, and aggressive vocals, DnB mastermind Toronto Is Broken turns it up a notch with this heavy-hitting drum and bass remix of Celldweller’s Blind Lead The Blind.

 «It was such an honor to be chosen to remix one of FiXT’s biggest tracks from 2021, and it was so much fun to work, especially as it already was quite heavily D&B in style. I’m stoked about how this turned out and it’s definitely signaling the direction Toronto Is Broken is moving post Clare».

Personifying the sound of the playlist generation, Celldweller (Klayton) creates a fusion of digital and organic elements, ignoring genre boundaries and creating a pioneering vision for the future of modern music. Celldweller has become a worldwide phenomenon with fans in over 130 countries and a catalog of music garnering over 500,000,000 streams.

 Klayton, the multifaceted producer behind Celldweller, not only creates artist albums that have garnered an intense cult following but is well known in the media industry for his music appearing in hundreds of major Film / TV & Video Games, such as Westworld, Suicide Squad, Jack Reacher, Deadpool, Collide, Lucy, John Wick, Robocop, Pacific Rim, Killer Instinct Season 3, Now You See Me, Dead Rising 3, Call of Duty: Elite, Assassin’s Creed, UFC & more.

Christian Hoffmann, better known as Toronto Is Broken, is a British DJ and producer based in Leicestershire. Christian Hoffman has earned his fair share of support from DJs across the dance music spectrum, including Noisia, Paul Oakenfold, Sub Focus, Blanke, Metrik, Friction, Matrix & Futurebound, Joe Ford, TC, and René LaVice (BBC Radio 1). In 2019, Toronto Is Broken was invited to remix Netsky & Aloe Blacc’s Snitch, which has since amassed over a million streams on Spotify. His last full album Clare (2019), seamlessly crossed between drum & bass and metal throughout its running length.

 Hoffmann also heads his own drum & bass label, YANA Music, his own space for creativity, which has now grown into a strong family of artists, honing and nurturing newfound talents such as Coastal, Matt Neux, Vypes, as well as providing a home for some more established acts such as Aktive and Richter.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6256 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*