Newsfeed

A Good Rogering: Thrive on taking their releases in unexpected directions!

A Good Rogering – Face Value

Eclectic ensemble A Good Rogering have released a video for their single Face Value. With a career marking over a decade, A Good Rogering thrive on taking their releases in unexpected directions drawing influences from southern rock to primal metal and even the romantic period,

Following the release of their 2019 singles, the acoustic-driven introspective Out Of Reach, and the funk anthem about a Persian cat, Mr. Peanut. A Good Rogering are preparing to drop their new album in 2022. Fusing heavy distortion, anthemic choruses and funky grooves, the new double single brings a powerhouse of energy. Driving percussion and fast rhythms open the track with an intense momentum and agitated anticipation.

Compelling vocals delivering lyrics with a dark undertone of being disconnected from reality contribute to the intriguing mood of their sound. Segueing seamlessly between tracks, A Good Rogering play with the dynamics of the music to develop the ongoing narrative. Systematic Paralysis delves further, developing the musical ideas of Face Value. From the seductive bass riff to the explosive guitars, it’s a thrilling listening experience.

Abiding by genre conventions is not something A Good Rogering consider in the song writing process. Throwing all manner of influences and musical styles into the mix, they have produced a hard hitting, electrifying sound. It’s sheer creative madness.

Line-up:

Skunk Manhattan: Vocals & Guitar

Tim Driscoll: Guitar & Backing Vocals

Sammiard Alvarado: Bass

John Takanikos: Keys & Backing Vocals

Rom Gov: Drums

A Good Rogering fuses the heavy-hitting rock of bands like Megadeth, Black Label Society, and Mastadon with the offbeat lyrical satire, dynamic prowess, and eclecticism of those such as Faith No More, Type O Negative, and Clutch.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*