Newsfeed

Perseide: With song dedicated to the ones who will love you wherever you are.

Perseide – Don`t Let Me Go/Protect The Winter

Don’t Let Me Go is a track taken from Perseide`s The Only Thing out via Wormholedeath worldwide.

«Sometimes, the choice isn’t yours as you’re undergoing your life. Sometimes, you feel at the wrong place, and leaving seems harder than staying. Such is life, out of sight out of mind… but not for every mind».

This song is dedicated to the ones who will love you wherever you are.

«Perseide deliver a modern metal ranging from pop to metalcore, with heavy rhythms and old school guitars, catchy choruses, all tinged with electro synths and intense vocals…».

The track Protect Our Winters,

FFO: Avenged Sevenfold, Alterbridge, Motionless In White

Perseide was born in 2001. After thousands of gigs with bands like Soilwork, Betraying The Martyrs, Cancer Bats, We Butter The Bread With Butter, Protest The Hero… Their debut album was released early 2020. Perseide delivers a modern metal ranging from pop to metalcore, with heavy rhythms and old school guitars, catchy choruses, all tinged with electro synths and intense vocal.

Perseide, music news, France, Wormholedeath, Avenged Sevenfold, Alterbridge, Motionless In White, Soilwork, Betraying The Martyrs, Cancer Bats, We Butter The Bread With Butter, Protest The Hero,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*