Newsfeed

Airwaves: Anna Holmgren contributed with some wild flutes.

Airwaves – Metal Heart

Ex-Black Sabbath singer Tony Martin new solo album included song written by Black Willow`s Clive Jones R.I.P Clive Jones. Instead, it was we (The Airwaves from Sweden) who recorded the song in question (Devil’s Man Down) for our next album – with Steve Sylvester from Death SS on lead vocals.  All Yours Mate.

The track I`m Happy from the Metal Heart album. I’m Happy featuring John Culley (Black Widow & Cressida) & Pasi Koivu (Wolmari). This track is also released on a limited vinyl release Bitchy One.

Anna Holmgren from the Swedish progressive band Änglagård has contributed with some wild flutes.

On our track Metal Heart (also written by Clive Jones and offered to us) we have Tony Martin on lead vocals. Both tracks for our upcoming album Metal Heart (in progress).

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*