Newsfeed

Demon Shinegam: Based on the philosophy of buddhism/zen teachings.

Demon Shinegam -  Returning To Nihil

Russian symphonic black/folk etal band Demon Shinegami released their new album Returning To Nihil. The release was recorded, mixed and mastered by the band at Shinegami Records. It was in development for 15 years and includes 12 tracks with lyrics written in five languages and based on the philosophy of buddhism/zen teachings.

Demon Shinegami is a one-man-band project founded in 2006 by a Russian self-taught musician, inspired by famous symphonic black metal bands such as Dimmu Borgir as well as their lesser known fellows like Sinful (from Moscow) he initially planned to create his own mixture of black metal and symphonic/orchestra elements.

1. Returning to Nihil 15:08

2. Безликое Ничто 05:53

3. 静寂の歌を歌え 03:40

4. The Arch-Nihilist 08:03

5. Крізь Терни Хаосу 03:28

6. Rote Fäden des Schicksals 06:55

7. Цей Світ Збожеволів 03:55

8. A Dream within a Dream 05:00

9. Der Sterbliche Träumt von Unsterblichkeit 05:18

10. After the Enlightenment 03:05

11. Omnia est Nihil (outro) 01:44

All music and lyrics by Demon Shinegami (except for Sakura, Sakura used on track 3). Female vocals on tracks 1 and 12 by Ariel Wright. Recorded and produced at Shinegami Records.

Om Ulf Backstrøm (6256 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*