Newsfeed

Delphian: With full album lyric video.

Delphian - Somnambulant Foregoer

The debut album, Somnambulant Foregoer was released in November 2021 and features the pummeling talents of Kevin Talley (Suffocation, Dying Fetus) on drums and bass wizardry of Martin Rygiel (Decapitated, Lux Occulta) with Jason Williams and Matthew Williams completing the lineup on guitars and vocals respectively. Somnambulant Foregoer full album lyric video:

Delphian was formed by brothers Jason and Matthew Williams while attending Musicians Institute in Los Angeles, CA. The album is mixed and mastered by Chris Collier (CMC21 Productions), Somnambulant Foregoer is a relentless, nine-track, 47-minute attack with themes rooted in darkness, focusing on the evils of reality, blending musical elements of technical death, groove metal.

Los Angeles (CA) – Progressive death metal duo Delphian will release debut album Somnambulant Foregoer on November 12. Delphian was formed by brothers Jason and Matthew Williams while attending Musicians Institute in Los Angeles, CA.

. Somnambulant Foregoer is a relentless, nine-track, 47-minute attack with themes rooted in darkness, focusing on the evils of reality, blending musical elements of technical death, groove and progressive metal.

Delphian can also be found on screen in the Mike Judge comedy, Extract, as the band, God’s Cock. FFO Metallica, Slayer, Decapitated, Gojira and Opeth,

Track Listing:

1. A Suicide Speech To Persuade

2. Devout Magisterial Form

3. Drip Me Toward The Ground

4. Speaking With the Shadows

5. How I Long For The Oort Cloud

6. Somnambulant Foregoer

7. Meanwhile, More Polemics With Kurt Gurkillis And Scud Moothers

8. Idolatry

9. Dimensions Disassociated

Album Line-Up:

Drums – Kevin Talley

Bass – Martin Rygiel

Guitars – Jason Williams

Vocals – Matthew Williams

Cover Art: Travis Smith

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6684 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*