Newsfeed

Images Of Eden: With a very accurate (and current) snapshot of our world today!

Images Of Eden -  Animation In A Still World

Images Of Eden premieres video for Animation In A Still World. This is the fourth video from the band’s latest album Angel Born.

Images of Eden hopes to open people’s eyes with their video and make a positive impact on listeners everywhere. Animation in a still world makes some bold statements on the media. Images of Eden says, «This video is a very accurate (and current) snapshot of our world today. We can no longer trust the media to tell the truth because it is no longer information’but has become a platform for propaganda instead. Trust your senses and do your research».

The band will be touring with metal legend Yngwie Malmsteen, as well as NYC metal band Sunlord. Images of Eden is a fearless concept band that brings together familiar, well-loved elements of metal and rock combined with their own unique vision, message and delivery. The result is a distinct musical hybrid that speaks directly to the struggles and tribulations of the listener.

Images of Eden Lineup:

Gordon Tittsworth: Vocals, Rhythm Guitar (Studio-only)

Steve Dorssom: Drums & Percussion

Victor Morell: Lead Guitar

L. Dean Harris: Piano & Keyboards

Eric Mulvaine: Bass Guitar

Tracklist:

1.            Autumn is Burning           04:58      

2.            Angel Born          05:08      

3.            My Promise        03:37      

4.            Where Dreams Begin      04:32      

5.            If?           06:52      

6.            Killing God          04:06      

7.            Fight the Good Fight (Triumph cover)      06:05    

8.            War Room          04:38      

9.            Serenity Reign   06:04      

10.          Animation In a Still World             04:48      

11.          Marigold Sun     05:53      

12.          In Memory of Me             11:10

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6707 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*