Newsfeed

Wildfest 2022: We hope to see many of you at Wildfest!!

27 and 28 May the festival Wildfest will take place!

Dear fans of Wildfest,

 In about 4 months the 5th edition of Wildfest will hopefully take place. We are doing everything possible to make this an unforgettable edition for the fans and bands.

From March 1st onwards a limited amount of daytickets will be available from our website

Our line up is complete and following bands will play on these days:

Friday May 27:

Crazy Lixx

 Kickin Valentina

The Cruel Intentions

Vega

Wildness

Black Diamonds

 All I Know

Saturday May 28:

 H.E.A.T.

Maverick

Shiraz Lane

Temple Balls,

Wildheart

Speed Stroke

Reach

 Rebel’s End

We hope to see many of you at Wildfest!! Thank you for your support.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6707 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*