Newsfeed

R.I.P. Meat Loaf.

Meat Loaf, born Marvin Lee Aday; September 27, 1947, died January 20, 2022, was an American singer and actor, known for his theatrical style on the music scene. He made his breakthrough in 1977 with the album Bat Out of Hell. It has sold over 43 million copies worldwide and is one of the best-selling albums in music history.

 In 1993 came the sequel Bat Out of Hell II: Back into Hell and in 2006 came the third, Bat Out of Hell III: The Monster Is Loose. He got a big hit with the power ballad I’d Do Anything for Love (But I Won’t Do That)” from the album Bat Out of Hell II: Back into Hell. The song reached number one in 28 countries, including Norway.

Meat Loaf also starred in several films, including The Rocky Horror Picture Show (1975) and Fight Club (1999). The attached picture is together with the Norwegian artist Marion Ravn.

Om Ulf Backstrøm (6707 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*