Newsfeed

Phobetor: This band have taken gargantuan strides!

Phobetor – Solace Of Darkness

Phobetor is a UK based band and they offers blacned deat/thrash metal. Phobetor with the first video from the album Through Deepest Fears And Darkest Minds. The track Solace Of Darkness,

Filming and video editing by Scott Chalmers. Audio mixed and mastered by Neil Hudson at Initiate Audio & Media.

Line-up:

Vocals: Debora Conserva

Guitars: Ross White

Bass: Dredgewood

Drums: Marc Dyos

A little more than a year has passed since Phobetor’s debut album, When Life Falls Silent announced itself with a howl of rage and defiance – and yet in the troubled months that have followed its release this band have taken gargantuan strides. Everything that was good about When Life Falls Silent is now better; the darkness is deeper, the atmosphere colder, the power more intimidating. As winter falls Phobetor invite you to turn your eyes to the hell inside, to travel with them Through Deepest Fears And Darkest Minds…

Beneath the stunning cover artwork, created by Brian D’Agosta (Vallenfyre, Godthrymm, Goatwhore) lies an album of unnerving shadows, that will sink its claws deep into your heart and mind. The journey that you take Through Deepest Fears And Darkest Minds crosses varied landscapes, populated by a bestiary of terrors. The intensity of the experience is unflagging, despite the myriad intricacies which adorn the foundations of thundering power.

The sense of dread never leaves you as each song unfolds and when ‘As Dreams Decay’ finally allows the curtain to fall on this most harrowing of dramas, tendrils of fear still wind like smoke through the chambers of your mind. Devastatingly heavy and utterly consuming, Through Deepest Fears And Darkest Minds possesses a unique character, a sinister edge that will cut you to the bone.

Mixed and mastered by Neil Hudson of Krysthla the sound of this album is forceful and undeniable, blending brute strength and revealing clarity. Every wickedly alluring aspect of these incredible songs can be appreciated as Phobetor tear you open, breaking every lock, exposing every secret, unleashing every monster. On December 13th Black Jasper Records will let loose Through Deepest Fears And Darkest Minds to ravage your dreams and haunt your nightmares. One of the most powerful albums of this or any other year.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6684 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*