Newsfeed

T.E.M.P.: Positioned between rock and metal.

T.E.M.P - S'attendre Au Pire

The track S’attendre Au Pire ( Exspect The Worst) from the band T.E.M.P taken from their last EP S’attendre Au Pire.

Says, «Thanks to Annelise Vignal-Dion, Nicolas DN and the Chateauform Romainville for the places. Thanks to Le Huss for taking and editing. Not to mention Thibaut Merelle the shock actor, who wears the marcel like never before».

For fans of Mass Hysteria, Lofofora, No one is innocent, Dagoba, Black Bomb A, Gojira, Pleymo, Silmarils After two years of existence and their debut EP released in 2020, T.E.M.P are releasing their sophomore 6-track EP recorded during the confinement period at the Lower Tone Place Studio in Eaubonne (Val d’Oise). Always in French and positioned between rock and metal, in short T.E.M.P offer what we can call rock fusion metal!

Tracklist:

S’attendre Au Pire

Rock’n’VNR

Cances’va

Prépara-toi

Jour de lose

Stop

Line-up

Vocals: Mathieu Briançon

Lead guitar: Frédéric Marie

Rhythm guitar: David Mudry

Drums: Jérémy Laizeau

Bass: Gilles Castéran

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6684 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*