Newsfeed

Arlekin: With a love letter to British neo-progressive rock scene.

Arlekin - The Secret Garden

Arlekin is a love letter to British neo-progressive rock scene of the 1980s, delivered by Igor Sydorenko, known for his work in Stoned Jesus, Krobak and other projects. Being busy with Stoned Jesus, now a household name for heavy and prog rock audiences across the globe, Igor nevertheless found some time last year to dig through and rework old demos to finally bring The Secret Garden, Arlekin`s second album, to life. Even if you’re not familiar with the genre but enjoy the likes of Marillion, IQ, Pendragon, Genesis, Pink Floyd, Camel or even Tears For Fears, give this short release a spin or two!

Tracklist:

1. Old Mother Europe (12:44)

2. Night of Two Knights (6:43)

3. In Possession Of The Moon (5:10)

4. It Wouldn’t Last (3:33)

5. Mirror Of Shadows (9:19)

6. Adult’s Responsibilities (4:32)

Total Time 42:01

Line-up:

Igor Sydorenko (Krobak)  ​- all instruments & vocals

 ​except:

Yuri Kononov – drums

Vadym Lazariev – piano (2,3)

Eugene Manko – flute (3

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7174 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*