Newsfeed

Whaledog: Members of Swedish music scene since the early 80’s.

Whaledog – No Gone Zone

Whaledog is a Swedish rock band formed in August 2020 in Stockholm. The music has a heavy modern touch with influences from early 70’s rock. Three of the members recently came from the band Black Paisley, where they have been involved as musicians, producers and songwriters from the start until Aug. 2020. The members have been a part of the Swedish music scene since the early 80’s. You may call them veterans.

The band is now releasing their first single No Go Zone. Another single will be released in late 2021 as well as details for a full-length album with a release planned for early 2022. FFO AC/DC, Foo Fighters

Line-up:

Ole Breimo: Lead vocals & guitar

Ulf Hedin: Guitar & Background vocals

Robert Wirensjö: Keyboards & Background vocals

Samuel Laxberg: Bass & Background vocals

Mikael Kerslow: Drums

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*