Newsfeed

Shrouded In Darkness: Join them on their sinister trip through a doomy soundscape.

Shrouded In Darkness - Abyssum Abyssus Invocat

I`m actually not a metal head but I enjoy even though many metal band! Sweden`s Shrouded In Darkness is among the band I really appreciate, and their new album Abyssum Abyssus Invocat is a great album with very fascinating and very good  doom death metal on the agenda. The album is available in three formats CD, Cassette, Digital and the label is Kvlt Und Kaos Productions and release day was 26-11-2021. Actually the band recorded and mixed the album! Mastering was done by the extreme skilled Dan Swanö, Unisound AB.

Shrouded In Darkness stand for doom death metal from with a pure heart of heavy darkness. Their listeners will feel the impenetrable darkness overtake their spirit and absorb it completely. Join them on their sinister trip through a doomy soundscape.  FFO Anathema, Katatonia, My Dying Bride, October Tide, Draconian.

Tracklist:

We salute you

Under the weeping Sky

Thrill Of Fantasy

Rise from the Grave

An endless Wandering

Ad Inferos

Abyssum Abyssus Invocat

Line-up:

Mike (guitar, bass, drums)

Daniel T. (vocals, keyboards)

Reese (solo guitar)

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*