Newsfeed

Black Hole Odyssey: Skilled, distortive and adventures composer!

Black Hole Odyssey - Black Hole Odyssey

I enjoy that musicians offer a lot of music and Dave Uretsky offers more than 50 minutes on the debut self-titled album Black Hole Odyssey. Of course it`s an great advantage with real good music on such album, and Dave Uretsky is a skilled, distortive and adventures composer!

The debut album from Black Hole Odyssey from Columbus, Ohio. The songs are inspired by Rush, Pink Floyd, Joe Satriani and acoustic folk rock. Cover art by the very talented Charlie Roy from Scotland. Id you like exciting painting look for his work on Facebook. Album mixed and mastered by Colin Coffey at John Schwab studios Columbus, Ohio.

Tracklist:

1. Mind Meld (Trapped) (6:13)

2. The Jokers Wild (https://www.youtube.com/watch?v=KBU9dqDVYzo&list=OLAK5uy_lb_w7FkR4pGmobnLLF11J0xFGK-Ocag2w7:02)

3. Black Hole Odyssey (5:02)

4. Branson By The Sea (5:33)

5. Mood Swings (5:08)

6. The Last Dance (5:40)

7. Something For Lee (8:17)

8. Daniels Dream (2:22)

9. Mind Meld (Escape) (6:19)

Total Time 51:36

Line-up

Dave Uretsky

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7209 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*