Newsfeed

Imperial Triumphant: With Chernobyl Blues!

Triumphant - An Evening With Imperial Triumphant

Experimental metal outfit Imperial Triumphant have released their new live record, An Evening With Imperial Triumphant, via Century Media Records. The live album was recorded last year at the infamous Slipper Room in New York City, and features tracks from the band’s previous two LPs, 2020’s Alphaville and 2018’s Vile Luxury.

To celebrate the release of their new live album, the band has released the second single and music video from the record, Chernobyl Blues.

An Evening With Imperial Triumphant tracklist:

Side A

Rotted Futures

Atomic Age

Chernobyl Blues

Side B

Transmission To Mercury

Swarming Opulence

Cosmopolis

Imperial Triumpahnt is Zachary Ilya Ezrin (vocals, guitars), Steve Blanco (bass, vocals, piano, mellotron, synths, taiko drums) and Kenny Grohowski (drums, taiko drums).

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*