Newsfeed

Atrial: With riff driven brutal edge!

Atrial – Handle Me With Hate

Atrial was forged in the fires of Hartsville, South Carolina in 2018. After their self-titled EP, the band found their sound with 2019’s Havoc, a metal album with fancy fretwork from Clayton, monstrous, screams from Matthew Chewy, and solid songwriting talents and rhythm playing of William and Christopher. Lately, the band decided to welcome a new member, Zeb, on bass. Stay tuned for more!  The track Handle Me With Hate,

Atrial is inspired of Slipknot, Black Label Society, Asking Alexandria and many more! With the talents of Clayton, William, Matthew, Christopher and Zeb, this group is something to look out for!

The EP Havoc:

1. Wide Awake 03:11

2. Havoc 03:32

3. Your Turn 04:42

4. Broken Glass 03:28

5. Killing You Inside 02:59

Links:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6841 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*