Newsfeed

Ewiniar: A true partnership in life as in music.

Ewiniar – Burning Of The Night

From a mutual love of dark, moody and melancholic Rrck emerges the sound of exciting new Goth Metal band Ewiniar. Hailing from the Adriatic city of Split in Croatia, the husband-and-wife team comprised of Marin and Katarina Tramontana are exploring the broad range of their influences by producing music that represents a new dawn on the rock horizon.

Breaking onto the world stage in September 2021 with their debut single Years Of Heaven, Ewiniar are about to dive into a career that will see them release a serious catalogue of work in the near future. Dramatic and brilliantly epic, the duo combines Katarina’s vocals over juddering drums and blistering guitar work to deliver a sonic experience that is all their own. Diving into the darkness and then channelling the light through soaring harmonies, Ewiniar are bringing their best game to the table and leaving nothing on the field.

A true partnership in life as in music, Marin arranges and writes the songs while Katarina puts her pen on the lyrics and explores her inner emotions. Spurred on by their desire to bring their best work to an expanding audience, they quickly followed up their debut with the equally magnificent “Suspiria”. Replicating the drama of their first single, the follow up is an impressive and extraordinary ride into the Goth Rock subculture.

Releases:

Years of Heaven (Single) – September 2021

Suspiria (Single) – October 2021

Burning the Night (Album) – November 2021

Debut full-length album from Croatian gothic rock/metal band Ewiniar…..!!!

Tracklist:

1 – Against The Stream

2 – Under the Stars

3 – Years of Heaven4 – Mother

5 – Midnight Sun

6 – Suspiria

7 – Until the End of Time

8 – Seekers of the Sense

9 – Burning the Night

With their album Burning The Night that has been released on November 19, 2021, Ewiniar are about to reaffirm their reputation as a band to be reckoned with. Moving beyond the shores of Croatia, their sound will herald a new age in rock and show that the love of goth is universal. 

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*