Newsfeed

Omesthesia: We make music to get you into another dimension».

Omesthesia - Fas To The Nefas

The band Omesthesia states, «Influenced by prog rock, doom, jazz and rock andalú. We make music to get you into another dimension». Their new album Fas To The Nefas contains of 9 great songs!

«Thanks to every person involved in this project, especially to Óscar Romero, for being our mecenas and the friend this band needed to survive. A few weeks have passed since the release of the album and from Omesthesia we wanted to thank Jose Antonio Hinojosa Castro for the incredible work he has done with the covers of our singles and album, getting involved in the project as one more piece and giving visual context to everything we try to convey!».

Tracklist:

1. Nam Degnah (5:44)

2. Orichalcum (3:54)

3. The Slave (8:00)

4. Run (3:08)

5. Alone In Prison (4:18)

6. Mad King (3:57)

7. Repentance (3:29)

8. Judgement (3:27)

9. Hanged Man (4:42)

Total Time 40:39

Line-up:

Alejandro Rejón Mata – guitars, vocals, synths, drones, controller keyboards, bass, samples and Foleys

Alex Copero – drums, vocals and drones

Ana Hortas – piano, synths and controller keyboard

Manu Guitarte – bass

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*