Newsfeed

Refestramus: Combines traditional gypsy, flamenco and Russian styles with modern hard rock!

Refestramus - Decoupage

Refestramus is a progressive hard rock band from Chicago, IL. Their debut album Decoupage combines influences from traditional gypsy, flamenco and Russian styles with modern hard rock.

Tracklist:

1. Emeline (4:40)

2. Wasteland, Pt.1 (4:02)

3. Wasteland, Pt.2 (5:21)

4. Different Eyes (3:43)

5. Wasteland, Pt.3 (4:05)

6. I Was Young And Stupid (But I’m Not Young Anymore) (3:11)

7. I Adore You  (3:32)

8. Agent Mikrovolnovka (3:57)

9. Another Country (3:54)

10. Memory Eternal (5:00)

11. The Devil’s Visitation

12. F.M.M.L.

Total Time 41:25

Line-up:

Derek Ferguson

   With

Jerry King (Cloud over Jupiter, Moon Men) – bass

Ekatherina Skvo – vocals (7)

Nathan James (Colouratura) (8)

Jemma Heigis (10)

Derek Pavlic (Colouratura) (11)

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*